ALBIRE DENTARĂ

ZOOM! Sistem profesional de albire a dinților

SIGUR, RAPID ȘI EFICIENT

Sistemul de albire Zoom! este capabil de o albire dramatică a dinților în mai puțin de o oră și promite rezultate de lungă durată.
Procedura este foarte simplă. Intervenția începe prin protejarea țesuturilor moi, în cadrul căreia acoperim buzele și gingiile, lăsând expuse doar suprafețele dinților care urmează să fie albiți. Gelul de albire se aplică apoi pe zona respectivă și se iluminează cu o lampă specială de albire („Zoom”) în 2-3 cicluri. Lumina specială eliberează o cantitate mare de agent de albire care migrează foarte repede în dinte și modifică refracția susbtanțelor colorate pentru a le face strălucitoare, albe și translucide. La sfârșitul tratamentului, substanța este epuizată și nu mai are niciun efect asupra zonei înconjurătoare, reducând durata tratamentului de la câteva zile sau săptămâni la mai puțin de o oră.

Această metodă de albire durează doar o oră, așa că trebuie să vă vizitați medicul stomatolog doar o singură dată, spre deosebire de alte metode.
Zoom este cea mai eficientă metodă de albire cunoscută astăzi.
Zoom nu deteriorează substanța dentară, obturațiile sau coroanele – spre deosebire de sistemele de albire la domiciliu sau peste noapte, procesul se desfășoară sub controlul personalului cabinetului (medic stomatolog, asistent).
Tratamentul, spre deosebire de alte proceduri, cauzează o sensibilitate foarte mică în ziua sau în cele două zile care urmează tratamentului, datorită unei pensule speciale care face parte din sistem.
În timpul tratamentului vă puteți relaxa, puteți asculta muzică sau chiar viziona un film.
Efectele sunt de lungă durată, în condiții optime și cu condiția menținerii unei igiene orale optime vă putem promite până la 3-4 ani, dar puteți fi siguri că dinții dumneavoastră nu vor mai fi niciodată la fel de întunecați ca înainte de tratament.

DE CE ZOOM?

TRATAMENT SCURT, EFECT DE LUNGĂ DURATĂ: DINȚI ESTETICI PÂNĂ LA
3-4 ANI!

Simplu: dinți albi într-o oră. Nu aveți altceva de făcut, decât să vă relaxați și să faceți rost de o dantură albă, frumoasă! Ascultați muzică sau urmăriți filmul preferat în timpul tratamentului. (Sau doar o parte din film – nu uitați că procedura durează doar o oră.)
Sigur: studiile clinice arată că albirea cu metoda Zoom este complet sigură și nu va deteriora obturațiile sau coroanele existente.

– Pacientul ideal este sănătos și nu suferă de boli ale gingiilor
– Cele mai bune rezultate sunt obținute în cazul decolorării cauzate de fumat, consumul de cola, vin roșu, cafea.
– Pentru pacienții cu decolorări gălbui și maronii, o combinație de ZOOM AP și tratament de albire la domiciliu va solda cu cele mai bune rezultate
– În cazul decolorărilor cu tetraciclină (cenușii), schimbarea este, de asemenea, vizibilă, dar necesită, de obicei, o perioadă mai lungă de tratament la domiciliu pentru a obține culoarea optimă.

CUI SE RECOMANDĂ

CUI NU SE RECOMANDĂ

– Pentru femeile însărcinate sau care alăptează
– Pentru pacienții sensibili la lumină, terapia cu lumină
– Pentru pacienții cu melanom
– Pentru persoanele care administrează medicamente fotosensibile enumerate sub denumirile colective de Chlorthiazide, Hydrochlorothiazide, Naprozyn, Oxaprozin, Nabumetone, Piroxicam, Doxicycline, Ciprofloxacin, Oflaxoacin, Psolarens, Democlocyline, Norfolxoci, Sparfloxacin, Sulindac, Tetracycline, St. John’s Wart Isotretinoin, Tretinoin

Lucruri de făcut după albire:

În cabinetul nostru, le oferim pacienților noștri cele mai sigure, moderne și eficiente metode de albire disponibile în prezent, oferind rapiditate, confort și succes garantat.
Pentru a vă asigura că rezultatele tratamentului de albire a dinților sunt de lungă durată, urmați sfaturile de mai jos în următoarele 48 de ore:

 • Nu se recomandă fumatul
 • Evitați consumul de ceai negru, cafea, cola
 • Evitați consumul de alimente colorate, cum ar fi sosul de soia, muștarul, ketchupul
 • Nu mâncați fructe colorate, cum ar fi afinele, zmeura, cireșele, coacăzele negre
 • Evitați consumul de alcool colorat, de exemplu Unicum, Jäger, vin roșu

Pentru a crește senzația de confort și pentru a elimina orice sensibilitate posibilă, se recomandă respectarea sfaturilor de mai jos în următoarele 48 de ore:

 • Evitați consumul de alimente prea reci sau prea fierbinți
 • Evitați consumul de citrice (lămâi, portocale, kiwi, grapefruit) și mere.
 • Consumul de băuturi răcoritoare carbogazoase
 • Utilizați pasta de dinți Sensodyne sau Elmex

Sfaturi de luat în considerare pe termen lung:

 • Mențineți o igienă orală adecvată
 • Folosiți ața dentară
 • Folosiți pastă de dinți pentru albirea dinților atunci când vă spălați pe dinți
 • Consultați igienistul dentar la fiecare șase luni/an pentru curățare și lustruire, periaj profesional