Fogfehérítés

ZOOM! Professzionális fogfehérítő rendszer

Biztonságos, gyors és hatásos

A Zoom! – fogfehérítő rendszer kevesebb mint egy óra alatt drámai fehérítésre képes, és hosszú távon is tartós eredményt ígér.
Az eljárás igen egyszerű. A beavatkozás a lágyrészek, védelmével kezdődik, melynek során az ajkak, a fogíny felszínét eltakarjuk, és csak a fehéríteni kívánt fogfelületeket hagyjuk szabadon. Ezután felhordjuk a fehérítő gélt az érintett területre, majd azt egy speciális fogfehérítő lámpával („Zoom”) 2-3 ciklusban megvilágítjuk. A speciális fény hatására nagy mennyiségben felszabaduló fogfehérítő anyag rendkívül gyorsan a fog anyagába vándorol, és az ott található színes anyagok fénytörését úgy változtatja meg, hogy azok világossá, fehéressé, áttetszővé válnak. A kezelési idő végére az anyag kimerül, és hatást a továbbiakban nem fejt ki környezetére, így a behatási idő napok vagy hetek helyett csupán alig egy órára rövidül.

Ez a fehérítő-módszer csupán egy órát vesz igénybe, így más módszerekkel ellentétben elég fogorvosát csupán egyszer felkeresnie.
A „Zoom” a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítő-módszer
A „Zoom” nem károsítja a foganyagot, a töméseket, vagy a koronákat – az otthoni, vagy éjszakai fogfehérítő rendszerekkel ellentétben, ez a folyamat a rendelői személyzet (fogorvos, asszisztens) kontrollja alatt zajlik.
A kezelés a többi eljárással szemben rendkívül kis érzékenységet vált ki a kezelést követő egy-két napban, köszönhetően egy speciális ecsetelőnek mely a rendszer része.
A kezelés alatt elengedheti magát, zenét hallgathat vagy akár filmet is nézhet.
Hatása hosszú távú, optimális körülmények és ápolás esetén akár 3-4 évet ígérhetünk, de azt biztosan, hogy a fogai soha nem lesznek olyan sötétek, amilyenek a kezelés előtt voltak.

Miért pont Zoom?

Rövid kezelés, hosszútávú hatás: Esztétikus fogak akár 3-4 évig!

Egyszerű: Fehér fogak egy óra alatt. Csak dőljön hátra és tegyen szert egy gyönyörű, fehér fogsorra! Közben hallgasson zenét, vagy tekintse meg kedvenc filmjét. (Esetleg annak egy részletét – ne feledje, a procedúra csupán röpke egy órát vesz igénybe.)

Biztonságos: Klinikai tesztek igazolják, hogy a Zoom fogfehérítés használata teljesen biztonságos, a meglévő tömések, koronák nem sérülnek.

-Az ideális páciens jó egészségi állapotú, nem szenved fogínybetegségben

-Legjobb eredményt a dohányzás, kóla, vörösbor , kávé okozta elszíneződés esetén lehet elérni

-A sárgás és barnás elszíneződéssel rendelkező páciensek esetén a ZOOM AP és az otthoni fehérítő kezelés együttes kombinációjával érhető el a legjobb eredmény

-A tetraciklines (szürkés) elszíneződés esetén is szemmel látható a változás, de többnyire hosszabb otthoni kiegészítő kezelés szükséges az optimális szín eléréséhez.

Kiknek ajánljuk

Kiknek nem ajánljuk:

-Terhes, illetve szoptatós anyukáknak

-Fény, fényterápiára érzékeny betegeknek

-Melanómával rendelkező pácienseknek

-Azoknak a egyéneknek, akik a következő gyűjtőnévvel szereplő fényérzékeny gyógyszereket szednek: Chlorthiazide, Hydrochlorothiazide, Naprozyn, Oxaprozin, Nabumetone, Piroxicam, Doxicycline, Ciprofloxacin, Oflaxoacin, Psolarens, Democlocyline, Norfolxoci, Sparfloxacin, Sulindac, Tetracycline, St. John’s Wart Isotretinoin, Tretinoin

Fehérítés utáni tennivalók:

Rendelőnkben, a pácienseink rendelkezésére álló fogfehérítő módszerek között a ma létező legbiztonságosabb, legmodernebb és leghatékonyabb fogfehérítő módszer, mely biztosítja Önök számára a gyorsaságot, kényelmet és a biztos sikert.
Annak érdekében, hogy az elvégzett fogfehérítés által elért eredmény tartós maradjon, az alábbi tanácsokat szívlelje meg a következő 48 órában:

 • Nem ajánlott a dohányzás
 • Kerülje a fekete teát, kávét, kólát
 • Ne fogyasszon színes ételeket, pl. szójaszósz, mustár, ketchup
 • Színes gyümölcsök fogyasztása sem ajánlott, mint az áfonya, málna, meggy, fekete ribizke
 • Kerülendő ezen kívül a színezett alkohol ivása, pl. Unicum Jëger, vörösbor

A komfort érzet növelése és az esetleges érzékenység megszüntetése érdekében javasoljuk a következő 48 órában:

 • Kerülje a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztását
 • Citrusfélék (citrom, narancs, kiwi, grapefruit) valamint alma evése ivása kerülendő
 • Szénsavas üdítőitalok fogyasztása
 • Használjon Sensodyne illetve Elmex fogkrémet

Hosszabb távon megfontolandó tanácsok:

 • Tartsa be a megfelelő szájhigénét
 • Használjon fogselymet
 • Fogmosáshoz fogfehérítő fogkrém használata ajánlott
 • Félévente/évente keresse fel dentálhigénikusát tisztításra, polírozásra