Rólunk

bemutatkozás

Egy csapatban – bármilyen legyen is – sokféle játékosra van szükség

bemutatkozás

Egy csapatban – bármilyen legyen is – sokféle játékosra van szükség

A CSAPAT

Fogorvos
DR. JÁRTÓ KOCSIS ÖRS

2012-ben szereztem fogorvosi diplomát. Több sikeres szakdolgozat társszerzője vagyok. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, fiatal, dinamikus jellemnek tartom magam. 2013-tól vagyok tagja a Fogklinikának. Szakterületeim elsősorban az esztétikus fogászat, fogpótlás, fogászati prevenció.

Fogorvos
DR. ANDRÁSI-MIHÁLY TIMEA

Fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2016-ban. Gyerekkoromban olyan szakmát képzeltem el magamnak, amely révén segíteni tudok az embereknek. Munkám során nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való kommunikációt és az irántuk tanúsított empátiát.  A fogorvoslás csapatmunka, a siker érdekében a páciens ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint a fogorvos.  Fontosnak tartom, hogy mindig a legkorszerűbb ismeretekkel rendelkezem, ezért folyamatosan továbbképzéseken veszek részt.

Fogorvos
DR. ANDRÁS TAMÁS
2016-ban végeztem a marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogorvosi karán. Fontosnak tartom a stressz mentes környezet fenntartását, a fogászati problémák mielőbbi felismerését és megoldását. Fiatalos lendülettel igyekszem bővíteni tudásom, továbbképzőkön való részvétellel, a legmodernebb technikák elsajátítása révén. Életcélom egy József Attila idézettel ismertethetném leginkább: „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes.”
fogorvos / klinika alapító
DR. PÉTER TAMÁS

2005-ben szereztem fogorvosi diplomát. 2006-ban alapítottam meg a Fogklinikát. 2009-ben Implantológia-i szakképesítést sajátítottam el. Széleskörű tudásomat, a fogászati implantológia és sebészet köré  terjesztettem ki. Arra törekszem, hogy a legrövidebb időn belül, implantátumokra épülő, fix fogpótlást adjak át az azt igénylő pácienseimnek. 

Szájsebesz szakorvos
DR. KOFFOL TAMÁS
REZIDENS SZÁJSEBÉSZ FOGORVOS
DR. TÜZES LÁSZLÓ
praxis menedzser
NAGY ANDREA

Mindig fontos volt számomra, hogy munkám során emberekkel foglalkozhassak, így rajzolódott ki bennem az asszisztensi szakma. 2015 óta vagyok a Fogklinika csapat tagja, azóta munkakörömnek köszönhetően rengeteg új dolgot tanultam úgy fogászati, radiológiai és más a  szakmához tartozó háttérmunkával kapcsolatosan.

dentálhigiénikus
Onoiu- Sebestyén Melinda

2015 óta vagyok a Fogklinika csapat tagja. Általános orvosi asszisztensként kerültem ide,majd 2019-ben elvégeztem a fogászati szakasszisztensi és dentálhigiéniai képzést Budapesten.

Feladataim közé tartozik a fogkő eltávolítása, a fogak polírozása,fehérítése és nem utolsó sorban az orvosi munka asszisztálása.

Páciens koordinátor
KOVÁCS JÚLIA
asszisztensnő
Sebők Bernadette
2009 óta vagyok e dinamikus csapat tagja. Számomra fontos szempont a lelkiismeretes,precíz munka. A fogászat területèn belül a sebészet,ami leginkább lenyűgöz,ezért előszeretettel végzem az implantációs és komplexebb fogászati beavatkozások alkalmával adandó asszisztensi munkámat. Szerintem egy jó asszisztensnő feladata,hogy megtanuljon az orvos gondolataiban olvasni,amint ezt elsajátítja,megvalósul az együttműködés,a csapatmunka
asszisztensnő
BARABÁS HENRIETTA

” Ápolni sok mindent lehet, a testet, a szellemet, a lelket.Embertársaimat ápolni egy mélyreható cselekedet!” Tanulmányaimat 2017-ben végeztem a Tamási Áron Egészségügyi Technikumban,ezután csatlakoztam a Fogklinika lendületes csapatához. Szeretek itt dolgozni,mert különleges emberek vesznek körül,akik megbízhatóak és arra törekednek, hogy minőségi munkát végezzenek. Célom,hogy folyamatosan gyarapítsam tudásomat és kamatoztassam készségeimet.

asszisztensnő
Csiki Melinda
2018 óta vagyok a Fogklinika csapat tagja,mint asszisztens.Nagyon szeretek ennek a lelkes csapatnak a tagja lenni,és mindennap felfedezni a fogászat szépségét és annak rejtelmeit. Mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni és jelenleg ezt gyakorlom mindennapi munkám során.
asszisztensnő
Benczédi Emőke
Néhány hónapja vagyok a Fogklinika tagja és nagyon szeretek ebben a munkaközösségben dolgozni. Egészségügyi asszisztensként fontos számomra, hogy az embereknek segíthessek és örömmel teszem ezt nap mint nap.A továbbiakban törekedni fogok arra,hogy fejlesszem magam és minél több tapasztalatot szerezzek a fogászat világában.
asszisztensnő
KALAPÁCS ORSOLYA

2021 óta vagyok a Fogklinika csapat tagja és nagyon szeretek e lelkes, illetve precíz munkaközösségben dolgozni, mint egészségügyi asszisztens. Az eltelt hónapok során, rengeteg új tapasztalatot szereztem a fogászat rejtelmeiről és az elkövetkezendő időszakban is törekedni fogok arra, hogy e kívaló csapat hasznos tagjává válhassak.

asszisztensnő
Hadnagy Helga

Mindig is nagyon vonzott a fogászat világa, ezért úgy döntöttem, hogy fogászati asszisztens szeretnék lenni . 2020-ban végeztem el a fogászati asszisztens iskolát Budapesten, kis időre rá el is kezdtem pályafutásom a Fogklinika csapatában, ahol minden nap új es érdekes dolgokat tapasztalhatok meg.

Recepciós
VASS RITA
asszisztensnő
ISTVÁNFI BEÁTA