EchipaDr. Gyergyay Réka

2009-ben végeztem fogorvosként a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2012-ben fogszabályozásból és állcsontortopédiából szereztem szakképesítést szintén a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakmai tevékenységem legnagyobb részét a fogszabályozás tölti ki, azaz gyerekek és felnőttek rendezetlenül álló fogait igazítom esztétikus fogsorrá a szép mosoly elengedhetetlen részeként. Évente több főleg szakterületemet érintő továbbképzőn veszek részt, folyamatosan bővítem tudásom, lépést tartok a legújabb technikákkal, hogy a lehető legjobb kezelést biztosítsam kis és nagy pácienseimnek.

Dr. Gyergyay Réka


Dentist / Ortodont

Dr. András Tamás

2016-ban végeztem a marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogorvosi karán. Fontosnak tartom a stressz mentes környezet fenntartását, a fogászati problémák mielőbbi felismerését és megoldását. Fiatalos lendülettel igyekszem bővíteni tudásom, továbbképzőkön való részvétellel, a legmodernebb technikák elsajátítása révén. Életcélom egy József Attila idézettel ismertethetném leginkább:  „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes.”

Dr. András Tamás


Medic dentist
Lista de prețuri

Dr. Jártó Kocsis Örs

2012-ben szerzett fogorvosi diplomát. Több sikeres szakdolgozat társszerzője. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik. Fiatal, dinamikus jellem. 2013-tól tagja klinikánknak. Szakterülete elsősorban az esztétikus fogászat, fogfehérítés, fogpótlás, fogászati prevenció.

Dr. Jártó Kocsis Örs


Medic dentist
Lista de prețuri

Dr. Péter Tamás

2005-ben szereztem fogorvosi diplomát. 2006-ban alapítottam meg a Fogklinikát. 2009-ben Implantologia-i szakképesítést sajátítottam el. Széleskörű tudásomat, az általános fogászat minden területére kiterjesztettem. Szakterületeim többek közt a fogbeültetések (implantológia), fogpótlások, esztétikus fogászat, lézeres fogászat.

Dr. Péter Tamás


Medic dentist / Fondatorul clinicii
Lista de prețuri

Fábián Andrea

Mindig fontos volt számomra, hogy munkám során emberekkel foglalkozhassak, így rajzolódott ki bennem az asszisztensi szakma. 2015 óta vagyok a Fogklinika csapat tagja, azóta munkakörömnek köszönhetően rengeteg új dolgot tanultam úgy fogászati, mint más, a szakmához tartozó háttérmunkával kapcsolatosan.

Fábián Andrea


Asistentă

Fábián Zsóka

Az egészségügyi szakma örömei és szépségei több összetevőből állnak, mivel a betegellátás mellett mindig is érdekelt, hogy mi zajlik egy fogászati rendelőben, így tanulmányaim után csatlakoztam a Fogklinika csapatához ahol azóta is gyakorlom a recepciós asszisztens munkakörben betöltött mindennapi munkám sokszínűségét.

Fábián Zsóka


Asistentă / Recepție

Sebestyén Melinda

Fogászati szakasszisztensként fontosnak tartom, hogy a páciens fel legyen világosítva a fogászat fontosságáról. A széleskörű megelőzési módszerekkel segíthetünk a betegséget és fájdalmat távol tartani, illetve az egészséges fogínyt, fogakat és fogak rögzülését biztosítani, hogy az idősebb páciensek is saját fogukkal tudjanak enni, mosolyogni.

Sebestyén Melinda


Asistentă

Contact